lealla....i need your assistance

Forum for mod & macro requests and discussion

Moderator: Demon Hunters

Post Reply
User avatar
Gig
Posts: 684
Location: Bay Area, No. Cali

lealla....i need your assistance

Post by Gig » Wed Mar 04, 2009 2:53 pm

I need a macro that will make me switch both my MH and OH weapons and back again. any ideas?
Image

User avatar
Gnomerman
Posts: 1814
Location: LaPlata MD

Post by Gnomerman » Wed Mar 04, 2009 3:05 pm

this uses a gcd if your in combat correct?
Image


There is more to life than pew pew you know, like staying out of the fire so you can live to pew pew another day

Ecnailla
Posts: 3624
Location: TX
WoW character race: Draenei
WoW character class: Paladin
WoW character gender: Male
WoW character level: 70

Post by Ecnailla » Wed Mar 04, 2009 3:05 pm

You can use itemrack and keybind it.


I do this on my twink rogue - z - equip assasin's blade to backstab someone running from me. x - equips 2nd sword for a stand up fight.

Globals are an issue on swaps. I think switching them would just be one global, but i'm not sure.

User avatar
Lealla
Class Leader
Posts: 3797
Location: Orefield, PA
WoW character race: Night Elf
WoW character class: Druid
WoW character gender: Female
WoW character level: 100
WoW character guild: You and Whose Army
Contact:

Post by Lealla » Wed Mar 04, 2009 3:47 pm

/script ClearCursor() PickupInventoryItem(16) PickupInventoryItem(17) ClearCursor()

This takes whatever's in your main hand and places it in your offhand slot, which should swap them automatically. The ClearCursor is there in case you accidentally pick up something that can't be swapped.

I think those are the proper commands, but I can verify it at home. Argh... now I can't remember which slot #s are MH and OH. Someone could look it up on wowwiki or just test it and see.

It should only cause one GCD if you're in combat.
Image
Image

User avatar
Gig
Posts: 684
Location: Bay Area, No. Cali

Post by Gig » Wed Mar 04, 2009 4:12 pm

thanks lealla and everyone else. i'll give that a shot.
Image

kites
Posts: 224

Post by kites » Thu Mar 05, 2009 3:07 am

/equipslot 16/17 macros work well also.

Post Reply